ŠEIMŲ AKADEMIJA

Lietuvos kolpingo draugija į šeimų akademiją subūrė tris savo švietimo projektus: Kolpingo kolegiją, Kolpingo pradinę mokyklą ir Kolpingo darželį. Kviečiame tėvus bendradarbiauti ugdant laimingą, dorą ir atsakingą asmenybę.

Šį rudenį savo veiklą pradedame seminarų ir turiningų susitikimų tėvams ciklu.

2018 m. spalio 17 d. (trečiadienis) 17.30 val.

Tėvai – savo vaikų ateities kalviai

Lekt. Dr. Audronė Allan; Edukologė; Kolpingo pradinės mokyklos ugdymo turinio vadovė; de Bono mąstymo vyr. trenerė

Seminaro metu dalyviai susipažins su dr. Edward de Bono „Šešių vertės medalių sąranga“ ir jos pagalba peržvelgs bei aptars ugdymo vertybes bei išdėlios prioritetus savo vaikų ugdymo kelio projektavimui.

Seminaro metu galima vaikų užimtumo ir priežiūros paslauga (poreikį būtina nurodyti registruojantis).

Kaina 10 Eur.

Informacinis lapelis. Registracija

Vieta: A. Jakšto g. 6, Kaunas, Kolpingo pradinė mokykla.

2018 m. spalio 25 d. (ketvirtadienis) 17.30 val.

Pozityvi tėvystė. Kaip išmokyti vaikus tinkamo elgesio?

Lekt. Ramunė Bagdonaitė-Stelmokienė; Edukologijos doktorantė; socialinio darbo magistrė; VŠĮ Kolpingo kolegijos direktorė.

Seminaro metu tėvai mokomi pirmenybę teikti ne bausmėms, bet drausminimui ir tinkamo vaiko elgesio paskatinimui. Mokoma realizuoti pagrindinį pozityvios tėvystės tikslą: ugdyti drausmingą, gebantį bendrauti ir savo emocijas valdyti vaiką.

Kaina 10 Eur.

Informacinis lapelisRegistracija

Vieta: Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija.

2018 m. lapkričio 21 d. (trečiadienis)  17.30 val.

(ne)Paprastos žinutės tėvams, auginantiems vaikus

Lekt. Eglė Gudelienė; Vaikų psichologė; šeimos ir porų psichoterapeutė.

Susitikimo su tėvais metu bus diskutuojama ir dalinamasi asmeninėmis įžvalgomis apie auklėjimo stilius, sėkmę vaiko gyvenime lemiančius įgūdžius ir gebėjimus bei žaidimo naudą vaiko raidai.

Informacinis lapelis. Registracija

Vieta: A. Jakšto g. 6, Kaunas, Kolpingo pradinė mokykla.

2018 m. lapkričio 29 d. (ketvirtdienis) 17.30 val.

Kaip derinti profesinius ir šeimos vaidmenis auginant vaikus?

Lekt. Dr. Daiva Bubelienė; Edukologė, Kolpingo kolegijos lektorė.

Šeimyninių ir profesinių vaidmenų konfliktas šeimose bus diskutuojamas remiatis laimės ekonomikos koncepcija, profesinio perdegimo teorija bei socialiai atsakingos ir šeimai draugiškos organizacijos sampratomis.

Informacinis lapelis. Registracija

Vieta: Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija.

2018 m. gruodžio 19 d. (tečiadienis)

Rekolekcijos „Dovana sau“

Vadovauja Kolpingo draugijos kviečiamas katalikų kunigas

Dvasią stiprinantis susitikimas, kurio metu prieššventiniame maratone dalyvaujančius kviesime padovanoti savo laiką prabėgusių metų veiklų apmąstymui ir padėkai Dievui už viską, ką turime, ypač už vienas kitą. Kad galėtume mylėti artimą, reikia mokėti pamilti save, o meilės esame kviečiami semtis iš paties Kūrėjo.

Nemokamai.

Informacinis lapelis. Registracija

A. Jakšto g. 6, Kaunas, Kolpingo pradinė mokykla.