STOVYKLOS

ROBOTIKOS, ŠOKIO IR DAILĖS STOVYKLA 6-8 M. VAIKAMS

Stovyklos metu vaikai turės galimybę bendrauti, žaisti ir kurti kartu. Stovyklos programoje derinamas meninis ir technologinis ugdymas, griežtai suplanuoti užsiėmimai bei laisvas žaidimas ir bendravimas. Stovyklos vadovai daug dėmesio skirs grupės formavimui bei tarpusavio bendravimo normų kūrimui ir palaikymui. Čia vaikai turės galimybę ne tik susirasti naujų draugų, bet ir išbandyti būrelius.  Robotikos, šokio ir dailės užsiėmimai atviri naujokams.

Vieta: Kolpingo pradinė mokykla. (A. Jakšto g. 6, Kaunas)

Laikas: vasario 17-21 d.d.

Pirmadienį – penktadienį nuo 8.00 iki 17.00 val.

6-8 m. vaikai

Grupės dydis iki 12 vaikų

8 val. renkamės, bendraujame ir žaidžiame.

9 val. prasideda pirmas užsiėmimas

12 – 13 val. pietūs ir poilsis

16.30 – 17 val. baigiami užsiėmimai, laukiame tėvelių

Penktadienį (21 d.) 15 val. tėvelius pakviesime į bendrą vakarą, kur kartu apžvelgsime stovyklos veiklas ir pasidžiaugsime pasiekimais.

Stovyklai vadovauja Kolpingo pradinės mokyklos komanda.

Robotikos užsiėmimus ves Greta Žurauskė – Robotikos akademijos robotikos būrelių vadovė, Kolpingo pradinės mokyklos technoramos mokytoja

Šokio užsiėmimus ves Meda Bagušinskė – ilgametę darbo patirtį turinti pramoginių šokių trenerė bei sertifikuota tarptautinės kategorijos (WDC) teisėja

Dailės užsiėmimus ves Domantė Šarakauskaitė – dailininkė ir Kauno A. Martinaičio dailės mokyklos mokytoja, turinti ilgametę patirtį dirbant su priešmokyklinio ir pardinio ugdymo pakopos vaikais.

200,00 Eur.

Su nuolaida 160,00 Eur. (Kolpingo pradinės mokyklos mokiniams ir Kolpingo bendruomenės darbuotojų vaikams)

Sumokėjus avansą (30 proc.) ir atsiuntus pavedimo kopiją registruotam vaikui rezervuojama vieta.

Į stovyklos kainą įskaičiuoti pietūs, vaisiai ir vanduo.

Priklausomai nuo atvykimo ir išvykimo laiko bei vaiko maitinimosi poreikių įdėti sveikų užkandžių dėžutę.

Registracija: https://forms.gle/3Aqwhzkuu3rocuMj6

Pasiteiravimui: +370 (616) 19 445 ir info@kolpigopradinemokykla.lt