STOVYKLOS

Dienos stovykla „Palydėkime žiemą kartu“

2019 m. vasario mėn. 18 – 22 d.d.; 8.00 – 17.30 val.

Senamiestyje įsikūrusioje Kolpingo pradinėje mokykloje. Jakšto g. 6, Kaunas.

Registracija

Dėl ko ši stovykla?

Moksleivių žiemos atostogos – tai galimybė vaikams kartu pasidžiaugti žiema ir ją išlydėti. Šiemet Užgavėnės bus tik kovo pradžioje. Kalendorinė žiema jau bus pasibaigus, o mokinukai jau bus grįžę į mokyklą. Tad kada, jei ne per žiemos atostogas, galima kartu padūkti lauke ir kryptingai pasportuoti, pasinerti į menus ir technologijas ar galiausiai sukristi ant šilto kilimo ir smagiai pažaisti.

Stovykloje sieksime užtikrinti veiklų įvairovę ir ugdymo visumiškumą. Per stovyklos dieną persipins keturi kryptingi užsiėmimai:

• „Mokomės būti, bendrauti ir žaisti kartu“ orientuoti į grupės formavimą ir socialinių-emocinių įgūdžių lavinimą. Šiuos užsiėmimus ves stovyklos vadovė Eglė Lazoraitytė Janušonė.
  • Kiekvieną dieną stovyklautojai aktyviai sportuos. Su mūsų partnerių Lietuvos sporto universiteto studentais išbandys įvairiausias aktyvias veiklas.
  • Stovyklautojai kūrybinei savairaiškai pasitelks dailės priemones. Dailės užsiėmimus ves jau nuo rudens stovyklos vaikams pažįstama Antano Martinaičio dailės mokyklos dailės pedagogė Domantė Šarakauskaitė.
  • Šios stovyklos naujovė  – „Technologinės dirbtuvės“. Čia stovyklautojai susikurs išmaniuosius robotus ir juos išbandys kovoje “Lašininis prieš Kanapinį”. Užsiėmimus ves Kolpingo pradinės mokyklos TECHNORAMOS programos vadovas Dalius Barkauskas.

Tikslinė grupė

1-4 klasės mokiniai; grupės dydis iki 16 vaikų

Diena stovykloje

8.00 – 9.30 Renkamės ir ža(i)diname vienas kitą;
9.30 – 11.00 Pirmoji rytinė veikla;
11.00 – 12.30 Antroji rytinė veikla;
12.30 – 13.30 Pietūs ir ramus poilsis;
13.30 – 15.00 Pirmoji popietinė veikla;
15.00 – 17.00 Antroji popietinė veikla;
17.00 – 17.30  Išvykimas namo.

Stovyklos kaina

Stovyklos mokestis: 140 €

Ankstyvai registracijai (iki vasario 1 d.) taikoma nuolaida. 125 € (mokant visą sumą iš karto)

Registracijos mokestis: 30 €. Sumokėjus registracijos mokestį ir atsiuntus mokėjimo nurodymą vaikui rezervuojama vieta. Likusi sumos dalis sumokama iki vasario 15 d.

Vaikui nedalyvaujant dėl ligos sumokėtas mokestis grąžinamas.

Į mokestį įskaičiuota: ugdymas, pietūs, vaisiai, vanduo ir priemonės užsiėmimams