Į PAGALBĄ PRADINUKUI

2019-2020 m.m.

Lietuvių kalbos mokymosi parama

Tikslinė grupė

Pradinių klasių mokiniai, patiriantys lietuvių kalbos mokymosi sunkumų, kylančių dėl riboto įsitrukimo mokantis didelėje klasėje, lėto darbo tempo, vaiko mokymosi stiliaus neatliepiančių mokymo metodų, mokymosi spragų ir kt.

Programos paskirtis

Laiku ir kvalifikuotai reaguoti į verbalinės raiškos, skaitymo ir/ar rašymo mokymosi problemas ir padėti pradinukui bei jo tėvams jas spręsti.

Du paslaugos scenarijai

Lietuvių kalbos mokymosi paramos grupė

2 ak.val. (1,5 val.) užsiėmimai du kartus per savaitę pirmadieniais ir trečiadieniais. Planuojama pradžia rugsėjo mėn. 23 d.

Tai papildomas lietuvių kalbos mokymas orientuojantis į pradinio ugdymo lietuvių kalbos mokymosi standartą. Darbas nedidelėje grupėje iki 10 vaikų.

Kaina: 160 €/mėn.

Individualios konsultacijos

Tai individualizuota mokymosi paramos paslauga mokiniui. Pradžioje organizuojami keli diagnostiniai susitikimai, po kurių sudaroma individuali sunkumų įveikimo programa ir pasirašoma paramos teikimo vaikui sutartis. Minimalus intensyvusmas yra dvi valandos trukmės konsultacijos per savaitę. Tvarkaraštis derinamas individualiai.

Kaina: 20 €/val.

Registracija